Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'create_my_post_types' not found or invalid function name in /home/2/l/lysefjordensjokj/www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Kurs | Lysefjorden Sjokolade

Kurs

I alle kursene er du som deltaker aktiv og produserer selv produkter i alle ledd av produksjonen! Det blir også servering på alle kursene, samt et oppskrifthefte/ veiledningshefte der du selv kan skrive ned notater underveis i kurset.

Konfektkurs
Du vil produsere konfekt som vil emballeres og bli fint pakket inn til å ta med hjem.
Deltakerne vil deles inn i grupper etter hvilken konfekt som skal lages og er med på alt fra smelting av sjokolade, hvordan lage ett godt fyll og risting av nøtter m.m.

Cupcakes
Her lærer deltakerne hemmeligheten for å få flotte Cupcakes. Hvordan de skal bearbeides etter steketid og hvordan enn lager en god glasur til topping, samt pynting. Deretter pakkes de fint inn og er klar til å tas med hjem til nytelse for alle sanser til hele familien.

Drops og slikkepinne
Her lærer deltakerne å lage drops med ulike smaker, hvilket utstyr som er viktig å bruke! Deltakerne får selvsagt være kreative og utforme sin egen slikkepinne, her kan de bruke ulike årstider som motiver for sitt produkt.
Drops og slikkepinnen blir pakket fint inn og er klare for å nytes!

Brød og rundstykker
Her er det mange hemmeligheter å lære vekk til motiverte deltakere.
Hvordan lage en perfekt gjærdeig som gir luftige brød med gyllen og sprø skorpe? Her blir deltakerne bevisste på hvordan de kan lage gode brød hjemme og hvordan ulike brød og rundstykker kan få ulikt utseende og smaker med enkle grep.
Bakverket blir pakket inn slik at de selv kan bake og gi vekk gode og sunne gaver i fremtiden! Hvis de ikke spiser brødene opp før de er pakket inn, alle liker jo lukten og smaken av nybakt.

Ulike kurs / Dessertkake – Konfirmasjonskake – Dåpskake
På disse kursene er det mange likhetstrekk, derfor er de beskrevet i sammen.
På kurset vil deltakerne lære å lage en god bunn til sin kake. De blir også bevisste på hva som passer sammen av smaker og konsistenser. Deretter lager de fyllet eller toppingen på kaken, og tilslutt hvordan pynte en utsøkt kake. Vi spiser jo med øynene også!

Bryllupskake
Toppen av planleggingen av bryllupet må være å designe og deretter lage sin egen kake (eller andre sin kake).
På dette kurset er det lagt vekt på smaker, konsistens og ikke minst selve pyntingen av kaken. Den skal være personlig, unik og profesjonelt. Dette kurset går over to dager og lages slik at deltakerne kan servere kaken i eget bryllup, fryse den ned til anledningen eller invitere venner på en skikkelig festkake å motta skryt og nyte gode smaks opplevelser sammen med sine nærmeste.